За нас

Борислав Карамихайлов

Управител на фирмата и Мениджър на HRотделa, намиране на работа в САЩ, Норвегия, Белгия, Кипър и Великобритания

Езици: Английски, Японски език

Борислав И. Карамихайлов е завършил Университета „Св.Св. Кирил и Методий” във Велико Търново, специалност английска филология. Прекарва 6 години в Съединените Щати. Работил е като застрахователен и маркетингов представител към „Datasurvival Inc” и „Document Destruction Services”, със
седалище Атланта, Джорджия.

Борислав има опит и познания в организирането и координирането на международни програми и събития.

Неговият опит като консултант и агент за подбор на кадри започва няколко години по-рано от създаването на фирмата, където научава основите и придобива богат опит. В отговор на това, той изгражда собствена фирма и придобива качества, които изграждат прецизни, стабилни професионални и приятелски взаимоотношения с хората,с които работи- кандидатити и партньори.

Диана Илчева

Специалист „Маркетинг и реклама”

Диана е човекът, който се грижи изцяло за рекламата и позиционирането на фирмата . Тя е човекът, който проучва и анализира пазара, оформя рекламите на фирмата , прави нашата информация видима и се грижи за информираността на хората, относно нашата услуга. Тя е завършила в „Икономически университет”- Варна, специалност „ Качество и експертиза на стоките”.

Език: Английски

Таня Ван Дейк

Координатор по процедурите свързани с Германия, Австрия, Швейцария, Кипър

Езици: Английски, Немски език

Таня Ван Дейк е завършила Икономически университет Варна, специалност „Организация на туристическата дейност”. има дългогодишен опит както в чужбина, така и във Варна, България. Координира нашите дейности в Австрия, Швейцария и Германия. Помага за изготвянето на профилите на
кандидатите за Германия, Австрия и Швейцария, за организирането на интервюта, както и със съдействието на всички наши немско говорящи партньори.

Този сайт използва бисквитки.