Полезно

Когато кандидатстваме за работна позиция в България или чужбина, ние трябва да сме наясно, че човекът, който ще разгледа нашата автобиография, представляваща нашият трудов опит, не ни познава. Т.е. автобиографията е нашата първа среща с потенциалния ни работодател. Той придобива представа за нас именно от тази информация и разбира се, ние искаме да направим добро първо впечатление.

Представянето на една кандидатура с или без намесата на професионален експерт/агент е от решаващо значение за три фактора:

  • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОГРАМИТЕ?
    Internship / Professional Career Training USA е програма за учебна практика/стаж, регулирана от Държавния департамент на САЩ и е създадена, за да дава възможност на студенти и млади професионалисти, наскоро завършили от различни страни да придобият професионален опит, работейки като стажанти в американска компания и да се запознаят с американската култура и начин на живот. В някои от секторите се издава и сертификат за успешно приключване на стажа.

Програмите за обучение J-1 Intern и J-1 са предназначени да позволят на чуждестранни студенти, наскоро завършили и млади специалисти да имат възможност да пребивават легално в САЩ, да получат ценен опит, културен обмен, допир с aмериканската култура, шанс да получат практическо обучение и да научат за бизнес практиките в САЩ, в избраното от тях професионално направление.

Кра̀лство Швеция или просто Швѐция е скандинавска държава, конституционна монархия, намираща се в Северна Европа. Общата ѝ площ е 449 964 km², което я прави най-голямата скандинавска държава.
Швеция е с относително ниска гъстота на население, с изключение на гъсто населения столичен район с център Стокхолм. 84% от населението е в градове, които заемат едва 1,3% от площта на страната.

Кралство Нидерландия , наричана по-често Холандия, е държава в Северозападна Европа, която включва още Аруба, Кюрасао и Саба.
Тя е конституционна монархия. Държавен глава е монархът (от 1980 г. е кралица Беатрикс).
Нидерландия е една от най-гъсто населените страни в света с повече от 400 души/km² (за сравнение средно за света 48 д/km², България – 72 д/km²).

Република Кипър е държава, разположена на остров Кипър и е с площ 9 250 кв.км.
Двата основни и официални езика в Република Кипър са гръцкият и турският, но на острова се говорят също английски и руски.
Остров Кипър е разделен на три части – Република Кипър (член на ЕС), Севернокипърска турска република(която няма официално международно признание извън Турция) и британските военни бази Акротири и Декелия.

Франция е държава в Западна Европа, включваща също няколко отвъдморски територии, разположени на други континенти. Франция заема части от западна и югозападна Европа.
Територията ѝ е 675 417 km² (в Европа – 547 030 km2).
Населението на е Франция е общо 67,6 милиона души, c отвъдморските области и територии.

Кралство Дания е скандинавска страна с обща площ 43 094 km² (без да се включват Фарьорските острови и Гренландия).
Дания е конституционна монархия, в която министър-председателят е глава на правителството, с многопартийна система.
Населението е 5 451 826 души, от тях 95,5% са датчани. Средната гъстота е 130 души/km². Официалният език е датски. Религия: християнство – протестантство.

Кралство Белгия се намира в Западна Европа и е федерална държава, демократична конституционна парламентарна монархия.
Държавен глава е кралят на белгийците, наследствена длъжност, която от 2013 г. се заема от Филип от династията Сакс-Кобург и Гота.
Площта, на която заема Белгия е 30,528 кв. Км, а жителите ѝ са 11 190 845 души към дата 1ви януари 2015г.

Кралство Норвегия е конституционна монархия в Северна Европа, която заема западната част от Скандинавския полуостров. Площта ѝ е 385 991 km² , от които 361 243 km² суша и 24 748 km² водна площ.
Страната е най-северната в Европа и е известна с планините и фиордите си, както и с историята си като морска сила.
Норвегия е много високо развита индустриална страна и е една от най-богатите в светаТя е във водещите места в света по стандарт на живот, средна продължителност на живота и здравеопазване.

Този сайт използва бисквитки.