За нас

“Ай Би Ай Ко” ЕООД е лицензирана агенция за управление и подбор на персонал в България с над 10 годишен опит на европейския пазар на труда.

Агенцията притежава безсрочено удостоверение за извършване на трудова посредническа дейност за други държави № 1767 с последна актуализация от 24.08.2014.

Агенцията притежава безсрочно удостоверение за извършване на посредническа дейност в Република България № 2981 с последна актуализация от 09.03.2020.

Основният ни стремеж е да бъдем кариерен брокер на Вас – нашите кандидати и от самото начало ние специализираме в предлагане и намиране на работа в чужбина на кадри с висока и ниска квалификация, и кариерно развитие в различни сфери.
Предлагаме и бизнес дивелъпмънт - консултантски услуги свързани с кадрови дефицит, аутсорсинг, бизнес трансформиране, задълбочени маркетингови проучвания, съдействие с разширение на пазарни дялове и други, в зависимост от специфичните нужди на Вашия бизнес.

Солидният опит на екипа с набирането, подбора, ориентирането и изграждането на кандидати и кадри се оказва решаващо в намиране на постоянна заетост в чужбина и организиране на гъвкави работни решения.

Целта ни е да осигуряваме развитие на своите кадри, като им се помага да израстват в йерархията и да надграждат себе си, като в същото време намираме най-подходящо решение за работодателите с подбор на най-правилни кандидати.

От началото до сега :

  • Имаме хиляди реализирани кандидатури;
  • Работим с екипи от 7 държави;
  • Намираме работа в над 10 сектора;
  • Имаме успешно завършен проект „Леонардо Да Винчи”;
  • Имаме успешно завършен проект по програма „Младежка заетост”.

Ние сме компания, която поддържа международни връзки в различни държави, като специфичното е че с една значителна част от работодателите и партньорите, с които работим, се познаваме лично. Някои от работните места, също сме посетили лично.
Държавите, с които работим са: Великобритания, Ирландия, Белгия, Франция, Германия, Норвегия, Швеция, Испания, Италия, САЩ, Малта, Кипър, Исландия и др.

Екипът има и успешен опит в подбора на висококвалифицирани кадри за чужди работодатели, предимно от Норвегия, Германия, Швеция и Белгия в сферите на Здравеопазването, Инженерни дейности , както и в продажбите.

Фирмата има успешно приключен проект по Оперативен европейски проект „Леонардо Да Винчи”. В качеството си на изпълнител фирмата управлява и ориентира кадри чрез програмни стажове за обучение и сертифициране на български студенти и наскоро завършили образованието си специалисти, чрез практика в чужбина.

Също така има и успешно завършен проект по ОП „Развитие на човешките ресурси” „Нова възможност за младежка заетост”, чрез който осигурява обучение по време на работа на безработно лице до 29 години, като спомага намаляване нивата на безработицата в България.

Този сайт използва бисквитки.